SPO "BREGOVI"
"SVETOSAVSKA 3"

U mirnom dijelu naselja Bregovi!

PRETITE IZGRADNJU

INFORMACIJE O OBJEKTU

Spratnost izgrađenog objekta SPO “Bregovi” – Svetosavska 3 je P+3+PE. Visina objekta iznosi 20 m iznad kote terena, odnosno saobraćajnice u zoni kompleksa. 

U prizemlju objekta nalaze se poslovni prostori i garaže.

Lokacija stambeno poslovnog objekta je u zoni mirnog naselja Bregovi, preko puta Eparhijskog doma Srpske pravoslavne crkve u Trebinju. Objekat posjeduje panoramsku terase na svom vrhu.

Prilikom izgradnje našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta su zadovoljeni kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. 

Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase obloženi su prvoklasnom keramikom. 

U dnevnim i spavaćim sobama postavljen je prvoklasni hrastov parket. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije.

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. 

Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi i poslovni prostori su opremljeni spoljnim i unutrašnjim klima jedinicama.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.

 

Zakažite obilazak objekta

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana i obilazak objekta ostavite nam vaše podatke i naš prodajni tim će Vas ubrzo kontaktirati.

Gradilište možete posjetiti srijedom od 15h-17h i subotom od 14h-16h.
+387 65 402 990

    Prihvatam uslove za korištenje mojih podataka.