OBJEKAT
SVETOSAVSKA 22

U mirnom dijelu naselja Bregovi

PRETITE IZGRADNJU

INFORMACIJE O OBJEKTU

Stambeno poslovni objekat se nalazi u centru Trebinja – mirnom dijelu naselja Bregovi u neposrednoj blizini osnovne škole i vrtića, Sportskog kompleksa i bazena u Bregovima. 

Objekat raspolaže se 17 stanova, 3 garaže i 3 poslovna prostora.

Prilikom izgradnje našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta su zadovoljeni kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. 

Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase obloženi su prvoklasnom keramikom. 

U dnevnim i spavaćim sobama postavljen je prvoklasni hrastov parket. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije.

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. 

Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi i poslovni prostori su opremljeni spoljnim i unutrašnjim klima jedinicama.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.

 

Zakažite obilazak objekta

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana i obilazak objekta ostavite nam vaše podatke i naš prodajni tim će Vas ubrzo kontaktirati.

Gradilište možete posjetiti srijedom od 15h-17h i subotom od 14h-16h.
+387 65 402 990

    Prihvatam uslove za korištenje mojih podataka.