SK "TINI"
OBJEKAT 2 - LAMELA 1

Dom počinje idejom!

INFORMACIJE O OBJEKTU

U novoprojektovanom objektu “TINI” sa više lamela predstavljamo lamelu L1 objekta 2 koja sadrži 53 stana. Stanovi su različitih struktura: garsonjere, jednosobni, dvosobni. Površina stanova se kreće od 28,82 m2 do 72,20 m2.

Predviđena spratnost je G+VP+5+PE. Visina objekta iznosi 26,23 m iznad kote terena,odnosno saobraćajnice u zoni kompleksa. Orjentacija objekta je istok-zapad.

Prilikom projektovanja našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket.

Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije. Ulazi u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta.

Stanovi su opremljeni spoljnim i unutrašnjim klima jedinicama. Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.

POGLEDAJTE VIDEO ANIMACIJU PROJEKTA SPK “TINI”

tini-video

SK "Tini" - Video

Katalog - O2 L1

Prikazane mjere su projektantske, a nakon izgradnje će biti uspostavljena konačna tlocrtna površina.
Ažuririrano: 04.10.2021.godine

Zakažite obilazak objekta

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana i obilazak objekta ostavite nam vaše podatke i naš prodajni tim će Vas ubrzo kontaktirati.

Gradilište možete posjetiti srijedom od 15h-17h i subotom od 14h-16h.
+387 65 402 990

    Prihvatam uslove za korištenje mojih podataka.