KUMBOR
Ekskluzivna lokacija!

Crnogorsko primorje

INFORMACIJE O OBJEKTU

LOKACIJA – naselje sa najvećim turističkim potencijalom na crnogorskom primorju

Novi objekat smjestio se u mjestu Kumbor, novootkrivenom biseru turizma crnogorske obale. Naselje na oko 6km od opštine Herceg Novi, proteže se uz samu obalu, u kumborskom tjesnacu koji povezuje Hercegnovski i Tivatski zaliv. Pažljivim planom posljednjih godina doživljava urbanu transformaciju i pozicionira se među najtraženije lokacije na crnogorskom primorju. Očuvano prirodno okruženje, dobra saobraćajna povezanost sa okolinom, kao i izolovanost od gradske buke čine ga idealnim da bude mjesto stanovanja, odmora, ali i kao početna tačka ka svim destinacijama u Crnoj Gori i regionu.

NAŠ CILJ: KVALITET, EKSKLUZIVNOST – KOMFOR, PRIVATNOST

KARAKTERISTIKE SAMOG OBJEKTA:

  • Luksuzni apartmani u blizini kompleksa Portonovi
  • U podnožju brda i planina, a na obali Jadranskog mora. Sve ono što Crna Gora jeste.
  • Prirodni materijali i boje u potpunosti se uklapaju se u mediteransku arhitekturu, a kvalitetna oprema svjetskih proizvođača donosi duh Evrope.

Zahvaljujući svom izvanrednom položaju, u neposrednoj blizini novoizgrađenog kompleksa Portonovi, zgradi su dostupni svi urbani i infrastrukturni sadržaji. Raznovrsni sadržaji odgovoriće na zahtjeve najrazličitijih korisnika, od opuštanja u SPA centrima, do avanturističkih sportova na vodi. 

Marina za jahte, teniski tereni, luksuzni hotel sa svojim sadržajima, Wellness i SPA centar, restorani, kafići, privatna plaža, moderno uređena šetališta uz more, dio su ponude u najbližoj okolini. Sa druge strane, sačuvana je privatnost i ušuškanost rezidentalnog stanovanja.

Posebna pažnja posvećena je očuvanju višegodišnje vegetacije i uklapanju sa novim projektom koji prati savremene trendove u pogledu hortikulturnog i pejzažnog uređenja. Hladovina i mirisi mediteranskog i egzotičnog bilja čine ambijent prijatnim za boravak.

Objekat se sastoji od 12 apartmana sa jednom, dvije ili tri spavaće sobe, sa rasponom površina od 48m2 do 98m2.

Apartmani su raspoređeni na 4 nivoa, sa 3 apartmana na svakom spratu. Svi apartmani imaju obezbijeđeno parking mjesto u okviru parking garaže na podzemnoj etaži, iz koje se putem električnog lifta stiže na sve nivoe objekta. 

Korisnicima je dostupan i vanjski parking koji pripada objektu. Svaki stan posjeduje privatnu terasu sa neprocjenjivim pogledom ka moru.

KONSTRUKCIJA I OPREMA – ekskluzivnost stanogradnje

Zgrada je građena od visoko kvalitetnih građevinskih materijala,  konstruktivni sistem je armirano-betonski skelet sa seizmičkim armirano-betonskim platnima.  Ugrađena je savremena završna oprema, uključujući sanitarnu opremu, fasadnu stolariju, sigurnosna vrata, unutrašnju stolariju i keramiku visoke kategorije renomiranih proizvođača.

Ulazna vrata su protivprovalna, protivpožarna i termoizolovana, opremljena elektronskim sistemom za zaključavanje. Unutrašnja vrata su od medijapana u bijeloj boji, sa kanelurama. 

Svi spoljni otvori u stanovima su od PVC bravarije, šestokomornih profila proizvođača Salamander. Balkonske ograde su od kovanog gvožđa, što naglašava luksuznost objekta.

U pogledu zvučne i termoizolacije ispoštovani su svi najsavremeniji propisi, u cilju što komfornijeg stanovanja savremenog čovjeka. Zidovi i podovi u kuhinjama i kupatilima se oblažu prvoklasnom porcelanskom keramikom, italijanskih i španskih proizvođača koji osim estetskih kvaliteta, garantuju kvalitet i dugotrajnost. Sanitarni uređaji i oprema u kupatilima su pažljivo birani iz kataloga svjetski poznatih brendova, Villeroy & Boch i Grohe.

Prirodno drvo kao podna obloga u dnevnim i spavaćim sobama daje toplinu i udobnost. Visokokvalitetni troslojni hrastov parket obećava dugotrajnost. Dizajn i oprema zajedničkih hodnika podsjećaju na uređenje hotelskih koridora te ostavljaju utisak popularnog hotelskog stanovanja.

Ukoliko je Vaš cilj apartman za stanovanje, ljetna rezidencija, ili iznajmljivanje, naš objekat je pravi izbor. Pogodan za sve oblike boravka, jedno je sigurno – u pitanju su apartmani visoke kategorije koji donose iskorak u načinu stanovanja i garantuju ugodan boravak.

Posjedovanje nekretnine na moru nikada ne izlazi iz mode!

video-kumbor

Pogledajte video

Zakažite obilazak objekta

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana i obilazak objekta ostavite nam vaše podatke i naš prodajni tim će Vas ubrzo kontaktirati.

Kontakt za posjete objektu
+382 69 380 909 +387 66 512 479

    Prihvatam uslove za korištenje mojih podataka.