OBJEKAT 7
SPK "CENTAR"

U strogom centru Trebinja!

INFORMACIJE O OBJEKTU

U novoprojektovanom objektu SPK “CENTAR” planirana je izgradnja 7 stambenih objekata. U prvoj fazi izgrađena su 3 stambena objekta, a u okviru sledeće faze gradimo još 3 – Objekat 1, Objekat 3 i Objekat 7. U objektu 7 možemo ponuditi:  jednosobne, dvosobne i trosobne i stanove različitih površina. Predviđena spratnost je Po+P+4+PE. 

Projektom je predviđena podzemna garaža sa 11 parking mjesta. U prizemlju raspolažemo sa poslovnim prostorima. Objekat posjeduje panoramsku terasu na povučenoj etaži. Prilikom projektovanja našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom.

U dnevnim i spavaćim sobama je predviđena hrastova parketna daska različitih dimenzija. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC šestokomorne bravarije, sa troslojnim staklom. Otvori snabdjeveni roletnama sa elektro upravljanjem. Fasade se rade od  kvalitetnih izolacionih materijala. Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hladjenje.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom. Predviđena lokacija za stambeni objekat SPK “CENTAR” je ulica Kralja Petra I oslobodioca na mjestu stare Travunije.

POGLEDAJTE VIDEO ANIMACIJU PROJEKTA SPK “CENTAR”

slajd-1

SPK "Centar" - Video

Katalog - Objekat 7

Prikazane mjere su projektantske, a nakon izgradnje će biti uspostavljena konačna tlocrtna površina.
Ažuririrano: 01.08.2023.godine

Zakažite obilazak objekta

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana i obilazak objekta ostavite nam vaše podatke i naš prodajni tim će Vas ubrzo kontaktirati.

Gradilište možete posjetiti srijedom od 15h-17h i subotom od 14h-16h.
+387 65 402 990

    Prihvatam uslove za korištenje mojih podataka.