OBJEKAT 1
SPK "CENTAR"

U strogom centru Trebinja!

INFORMACIJE O OBJEKTU

U novoprojektovanom objektu SPK “CENTAR” planirana je izgradnja 7 stambenih objekata. U prvoj fazi izgrađena su 3 stambena objekta, a u okviru sledeće faze gradimo još 2 – Objekat 1 i Objekat 3. U objektu 1 možemo ponuditi:  jednosobne, dvosobne, trosobne i četverosobne stanove površina  od 49 m2 do 180 m2. Predviđena spratnost je G+P+3+PE. 

Projektom su predviđene podzemne garaže, kao i nadzemna parking mjesta. U prizemlju raspolažemo sa poslovnim prostorima. Objekat posjeduju panoramsku terasu. Prilikom projektovanja našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom.

U dnevnim i spavaćim sobama je predviđena hrastova parketna daska različitih dimenzija. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije. Fasade se rade od  kvalitetnih izolacionih materijala. Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hladjenje.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom. Predviđena lokacija za stambeni objekat SPK “CENTAR” je ulica Kralja Petra I oslobodioca na mjestu stare Travunije.

POGLEDAJTE VIDEO ANIMACIJU PROJEKTA SPK “CENTAR”

slajd-1

SPK "Centar" - Video

Katalog - Objekat 1

Prikazane mjere su projektantske, a nakon izgradnje će biti uspostavljena konačna tlocrtna površina.
Poslednji put ažuririrano: 25.jul 2020.
Objekat1-prvi-sprat-srpski

Objekat1-drugi-sprat-srpski

Objekat1-treci-sprat-srpski

Objekat1-povucena-etaza

Zakažite obilazak objekta

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana i obilazak objekta ostavite nam vaše podatke i naš prodajni tim će Vas ubrzo kontaktirati.

Gradilište možete posjetiti srijedom od 15h-17h i subotom od 14h-16h.
+387 65 402 990
Prihvatam uslove za korištenje mojih podataka.