SPK "CENTAR"

Pratite izgradnju SPK "Centar"

Pratite izgradnju SK "Tini"

SPO "Stadion S35" - Planovi

Stambeno poslovni kompleks "Centar"

U novoprojektovanom objektu SPK - CENTAR planirana je izgradnja 7 stambenih objekata. U prvoj fazi grade se 3 stambena objekta u okviru kojih vam možemo ponuditi : garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove površina  od 23 m2 do 150 m2. Predviđena spratnost je G+P+4+PE . Projektom su predviđene podzemne garaže, kao i nadzemna parking mjesta. U prizemlju sva 3  objekta raspolažemo sa poslovnim prostorima. Objekti posjeduju panoramske terase na svom vrhu, a u okviru objekata 2 i 4 predviđeni  su bazeni.

Predviđena lokacija za stambeni objekat SPK - CENTAR je uz ulice Kralja Petra I oslobodioca i ul. Sokolska, tj. na mjestu stare Travunije.

Prilikom projektovanja našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđena hrastova parketna daska različitih dimenzija. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije. Fasade se rade od  kvalitetnih izolacionih materijala.

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hladjenje.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.

Obavještenje:
Zainteresovani kupci gradilište mogu da posjete srijedom u periodu od 15h do 17h i subotom u periodu od 14h do 16h. Ulazak na gradilište je moguć jedino uz pratnju našeg tehničkog lica.

Objekat 2
Objekat 4
Objekat 6

Stambeno poslovni kompleks - "CENTAR" - Objekat 2

Pogledajte elektronski katalog OBJEKTA 2

3D vizuelizacija i detaljan opis objekta

(PDF dokument, veličina 4,67 Mb).

Pogledajte katalog

Stambeno poslovni kompleks - "CENTAR" - Objekat 4

Pogledajte elektronski katalog OBJEKTA 4

3D vizuelizacija i detaljan opis objekta

(PDF dokument, veličina 2,70 Mb).

Pogledajte katalog

Animacija projekta i mapa lokacije: SPK "Centar"